wie zijn wij

Wie zijn wij?

 

 

Silent Dragon is een sportvereniging die al sinds 1974 bestaat met meerdere vestigingen in Nederland. Silent Dragon is zeer actief in het THAIBOKSEN ( muay thai ) / KICKBOKSEN en boksen, kempo & thai-bo. 

 

Sinds enige tijd waren we ook gevestigd in Hoogvliet, sinds April 2021 zijn wij verhuisd naar Spijkenisse.


Silent Dragon Hoogvliet concentreert zich op thai-kickboksen en boksen onder leiding van Chris M. Mahn. Chris is 3-voudig thaiboks kampioen en doseert de sport vanuit zijn ervaring met veel plezier en de nodige discipline.

 

Uniek aan Silent Dragon Hoogliet is de succesvolle combinatie van recreatief trainen en wedstrijd vechten. Er heerst bij ons een hele relaxte sfeer waardoor er voor iedereen een plekje is.

 

Zo worden de wedstrijd jongens vaak apart genomen voor extra weerstand, en krijgen recreatieve vechters de nodige persoonlijke aandacht. Uiteraard wordt er ook lekker veel samen getraind zodat we van elkaar kunnen leren!

 

Centraal staat RESPECT voor iedereen ongeacht het niveau! We zijn er erg trots op dat elk Silent Dragon lid, jong en oud, dit begrijpt en uitdraagt.


Sinds April 2021 zijn wij verhuisd naar :


het pand van:

Gelderblom Performance Centre

Fitnesspad 1, 3202 LK Spijkenisse
Mijn naam is Chris Mahn

Trainer, en eigenaar van Silent Dragon Hoogvliet.

 

Zelf ben ik als jonge vechter begonnen bij Silent Dragon, 3-voudig NL-Thaiboks kampioen, en al vele jaren atief als trainer.

 

Bij ons is iedereen welkom, van recreatief tot wedstrijdvechters.

 

Geef jou wensen aan, en wij zullen je begeleiden.